Η MAM ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε.

Βιέννη, 2 Οκτωβρίου 2019 –  Τα Βραβεία Ασφάλειας Προϊόντων της Ευρωπαϊκής Ένωσης τιμούν εταιρίες που θέτουν ως προτεραιότητα των δραστηριοτήτων τους την ασφάλεια για να προστατέψουν τους καταναλωτές. Η  MAM, κυρίαρχος εταιρία σε ιατρικώς ασφαλή και πρωτοποριακά βρεφικά προϊόντα, βραβεύτηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 2019 στη Βρυξέλλες από την κ. Βιέρα Γιούροβα, η οποία είναι η Επίτροπος Δικαιοσύνης, Καταναλωτών και Ισότητας των Φύλων.

Η MAM παρέλαβε το Ειδικό Βραβείο για τον καθορισμό και την υπέρβαση των προτύπων ασφάλειας στις πιπίλες και στα προϊόντα ταΐσματος, καθώς η εταιρία έχει παίξει βασικό ρόλο στον κλάδο των βρεφικών προϊόντων εξελίσσοντας και αναπτύσσοντας τα κριτήρια δημιουργίας των προϊόντων ανεβάζοντας παράλληλα τον πήχη της ασφάλειάς τους όλο και ψηλότερα.  

Οι εσωτερικές απαιτήσεις και τα κριτήρια ελέγχων της εταιρίας ξεπερνούν τα συνηθισμένα. Οι πιπίλες MAM ελέγχονται μέσα από 40 διαφορετικά τεστ πριν διατεθούν προς πώληση. Επίσης, τα μπιμπερό MAM πρέπει να επιτύχουν σε 28 διαφορετικά τεστ. Η εταιρία έχει δημιουργήσει το δικό της τμήμα έρευνας και συνεργάζεται στενά με ειδικούς στον χώρο της υγείας και γονείς κατά την ανάπτυξη όλων των προϊόντων. Ένα ισχυρό σύστημα ανίχνευσης παρέχει όλες τις πληροφορίες για τα προϊόντα MAM εδώ και πολλά χρόνια.

“Είναι μεγάλη μας τιμή να αναγνωριζόμαστε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή με αυτό το σημαντικό Βραβείο για την Ασφάλεια των Προϊόντων. Για περισσότερα από 40 χρόνια έχουμε θέσει τους εαυτούς μας ως ηγέτες του κλάδου στην ασφάλεια των προϊόντων με κύρια προτεραιότητά μας την ανάπτυξη προϊόντων με γνώμονα την ασφάλεια, την υγεία και την ευεξία κάθε μωρού», αναφέρει ο ιδιοκτήτης της MAM κ. Peter Röhrig.

Σχετικά με τη MAM

Η εταιρία MAM ιδρύθηκε πριν από 40 χρόνια με την ισχυρή πεποίθηση ότι το πιο σημαντικό στη δημιουργία ενός διαρκούς αποτελέσματος είναι η επικέντρωση στην υγιή ανάπτυξη του μωρού. Η Αυστριακή εταιρία MAM έχει αυτή τη στιγμή περισσότερους από 950 υπαλλήλους και περισσότερες από 70 εκατομμύρια πωλήσεις προϊόντων το χρόνο σε περίπου 60 χώρες. «Κάθε μωρό και μητέρα είναι μοναδικοί και το γεγονός αυτό είναι η ουσία της έρευνας και της ανάπτυξής μας. Όταν ερωτηθούμε για το προϊόν «τέλειος σχεδιασμός, ιατρικά ελεγμένο ή ασφαλές;» η απάντηση είναι «και τα τρία». Μαζί, σχεδιάζουμε προϊόντα που παρέχουν την καλύτερη υποστήριξη για το μωρό στην ανεξάρτητη, φυσική εξέλιξή του», σχολιάζει ο κ. Peter Röhrig, ιδρυτής και CEO της εταιρίας MAM. Για να μάθετε περισσότερα για τη MAM επισκεφτείτε το mambaby.com

 

Σχετικά με το Βραβείο Ασφάλειας Προϊόντων της Ε.Ε.

Τα μικρά παιδιά είναι μια ιδιαίτερα ευάλωτη ομάδα όσον αφορά στην ασφάλεια των προϊόντων. Με το Βραβείο Ασφάλειας Προϊόντων, η Ευρωπαϊκή Ένωση τιμάει τις εταιρίες που υπερβαίνουν τις απαιτήσεις της Ε.Ε. για μεγαλύτερη ασφάλεια των καταναλωτών. Με την ανάδειξη των προσπαθειών τους, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θέλει να δώσει έμπνευση και σε άλλες εταιρίες να ακολουθήσουν τις πρακτικές τους, ανεβάζοντας έτσι συνολικά το επίπεδο στης ασφάλειας των καταναλωτών σε όλη των Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τους νικητές των Βραβείων Ασφάλειας Προϊόντων Ε.Ε. για το έτος 2019 ακολουθώντας την επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.