Τα Δώρα μας

Πολιτική Επιστροφών

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη ή μέρος της παραγγελίας που πραγματοποιήσατε μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος mamhellas.gr χωρίς να αναφέρετε τον λόγο.

 

  • Αν επιθυμείτε αντικατάσταση ενός ή περισσότερων προϊόντων επικοινωνήστε μαζί μας και θα πραγματοποιηθεί χωρίς καμία οικονομική σας επιβάρυνση.
  • Παρακαλούμε συσκευάστε τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε συμπεριλαμβάνοντας την απόδειξη αγοράς και ειδοποιήστε το κατάστημα της εταιρία Courier ACS της περιοχή σας για να παραλάβει το δέμα απο το σπίτι σας ή τον τόπο εργασίας σας, χρησιμοποιώντας τον κωδικό 304896 (MAM Hellas)

Έξοδα επιστροφής

Τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν εξ’ ολοκλήρου την εταιρία MAM Hellas.

Επιστροφή χρημάτων

Με την παραλαβή της επιστροφής σας θα λάβετε μια επιβεβαίωση μέσω e-mail, εφόσον το δηλώσατε κατά την αγορά και το σχετικό ποσό θα επιστραφεί άμεσα, ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε:

  • Στην πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα, αν αγοράσατε με κάρτα
  • Στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε, αν αγοράσατε με αντικαταβολή.

Η επιστροφή χρημάτων ολοκληρώνονται από την πλευρά μας, το αργότερο την επόμενη μέρα από την παραλαβή των επιστρεφόμενων προϊόντων. 
Η πίστωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας ενδέχεται να καθυστερήσει μία έως 2 εργάσιμες ημέρες περισσότερο, ανάλογα με την τράπεζα που συνεργάζεστε. 

 Ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία σας