Συχνές ερωτήσεις
Προϊόντα θηλασμού
Πώς χρησιμοποιούμε το χειροκίνητο θήλαστρο?
Η σωστή εφαρμογή φαίνεται αμέσως μέσα από τον διαφανή προσαρμογέα, ενώ για ακόμα μεγαλύτερη άνεση μπορείτε εναλλακτικά να επιλέξετε το εξαιρετικά μαλακό μαξιλαράκι σιλικόνης SKINSOFT™.
Η γρήγορη και σχεδόν αθόρυβη άντληση που εξασφαλίζει η εργονομική λαβή, κάνουν τη χρήση του θήλαστρου παιχνίδι, είτε είστε στο σπίτι, είτε στη δουλειά, είτε ακόμα και εκτός σπιτιού
Πώς καθαρίζουμε το χειροκίνητο θήλαστρο?
Πριν χρησιμοποιήσετε το χειροκίνητο θήλαστρο MAM για πρώτη φορά θα πρέπει να αποσυναρμολογήσετε, να πλύνετε και να αποστειρώσετε όλα τα εξαρτήματα που έρχονται σε επαφή με το στήθος και το μητρικό γάλα.
Το γεγονός ότι το θήλαστρο αποτελείται από ελάχιστα εξαρτήματα, κάνει τον καθαρισμό του μετά την άντληση πανεύκολο. Σημαντικό είναι, σε πρώτη φάση να αποσυναρμολογήσετε όλα τα επιμέρους εξαρτήματα του θήλαστρου.
Μπορείτε να το πλύνετε στο χέρι με ζεστό νερό ή και στο πλυντήριο πιάτων (στο επάνω ράφι ή στη θήκη για τα μαχαιροπίρουνα). Η MAM συνιστά το σώμα και η μεμβράνη της βαλβίδας να πλένονται στο χέρι.
Αφήστε όλα τα εξαρτήματα να στεγνώσουν καλά πριν τα χρησιμοποιήσετε.
Πώς αποστειρώνουμε το χειροκίνητο θήλαστρο?
Μπορείτε να αποστειρώσετε τα εξαρτήματα τοποθετώντας τα σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει για τουλάχιστον πέντε λεπτά, στον ηλεκτρικό αποστειρωτή ή στον αποστειρωτή ατμού για φούρνο μικροκυμάτων, καθώς επίσης και με εμβάπτιση σε αποστειρωτικά διαλύματα χωρίς θέρμανση.
Αυτό που πρέπει να λάβετε υπόψη, είναι αφενός να αποσυναρμολογείτε όλα τα εξαρτήματα του θήλαστρου πριν από την αποστείρωση, και αφετέρου να αφήνετε τα εξαρτήματα να κρυώσουν και να στεγνώσουν καλά ̈̈πριν από τη χρήση.
Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος αποθήκευσης του μητρικού γάλακτος που έχει εξαχθεί με θήλαστρο?
Υπάρχουν κάποιες ειδικές υποδείξεις για το πώς αποθηκεύεται με το βέλτιστο δυνατό τρόπο το μητρικό γάλα?
Το κατεψυγμένο γάλα μπορεί να αποψυχθεί χωρίς πρόβλημα κατά τη διάρκεια της νύκτας εντός του ψυγείου ή σε θερμοκρασία δωματίου.
Για να το ζεστάνετε η καλύτερη λύση είναι να βάλετε το γάλα σε μπιμπερό και να τοποθετήσετε το μπιμπερό χωρίς το προστατευτικό καπάκι του σε ένα δοχείο με ζεστό νερό ή σε ειδικό βραστήρα.