Καλάθι Αγορών
0 Τεμάχια
Κόστος: €0.00

0 Προϊόν
€0.00
Προκειμένου να

ενημερωθείτε για τις

τρέχουσες προωθητικές

ενέργειες επικοινωνήστε

στο 2310 789.700.

ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΡΗΣΤΗΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ ΧΡΗΣΤΗ

Για εγγραφή στο

ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Πατήστε εδώ

ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Εμφάνιση όλων των προϊόντων

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ MAM
ΠΡΟΪΟΝΤΑ LATEX

Το latex από το οποίο είναι κατασκευασμένες οι θηλές των αντίστοιχων πιπίλων, είναι ένα φυσικό προϊόν, το οποίο, επειδή ακριβώς προορίζεται για τη συγκεκριμένη ευαίσθητη χρήση, δεν επιδέχεται κάποια σημαντική ενίσχυση κατά την επεξεργασία του.

Περισσότερα...
 
ΒΡΑΒΕΙΑ

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός, οι τεχνολογικές καινοτομίες των εργαστηρίων μας και η δέσμευση της εταιρίας να συμβάλει στην ασφαλή βρεφική ανάπτυξη έχουν βραβευθεί πολλές φορές.

Η αναγνώριση από επιστήμονες διεθνούς κύρους είναι πολύτιμη για τους ανθρώπους της ΜΑΜ.
Το μόνο πιο σημαντικό για εμάς είναι οι ευχαριστημένοι γονείς και τα ευτυχισμένα μωράκια…


Περισσότερα...
 
BPA FREE

Οι πιπίλες ΜΑΜ δεν περιέχουν δις-φαινόλη Α (BPA).

Πολλοί γονείς ενδιαφέρονται πλέον για πιπίλες και μπιμπερό που δεν περιέχουν δις-φαινόλη Α, καθώς τα τελευταία χρόνια οι έρευνες σχετικά με την καταλληλότητά της πληθαίνουν. Η ανασφάλεια είναι διάχυτη, η ΜΑΜ, ωστόσο, σας εγγυάται: Οι πιπίλες και τα μπιμπερό της κατασκευάζονται αποκλειστικά από υλικά που δεν περιέχουν δις-φαινόλη Α.

Περισσότερα...
 
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η ΜΑΜ είναι σε ολόκληρο τον κόσμο συνδεδεμένη  με ανθρώπους εξειδικευμένους σε πολλούς διαφορετικούς τομείς. Κάθε προϊόν δημιουργείται σε συνεργασία με ειδικούς. Το δίκτυο της ΜΑΜ στελεχώνουν άνθρωποι από το χώρο της επιστήμης, της έρευνας, της εφαρμοσμένης ιατρικής και πιο συγκεκριμένα από τους παρακάτω τομείς:

Περισσότερα...
 
ΠΑΤΕΝΤΕΣ

Η συνεργασία της ΜΑΜ με ειδικούς σχεδιαστές, γιατρούς και επιστήμονες οδηγεί συχνά στη δημιουργία πρωτοποριακών από άποψη design και χρησιμοποιούμενων υλικών προϊόντων. Οι καινοτομίες αυτές έχουν καταστήσει τη ΜΑΜ πρωτοπόρο στο σχεδιασμό βρεφικών προϊόντων. Η ΜΑΜ έχει καταχωρήσει μέχρι στιγμής 63 πατέντες – οι 30 από αυτές για τεχνικές και οι 33 για σχεδιαστικές καινοτομίες. Πάρτε μια ιδέα:

Περισσότερα...
 

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ |  ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗ 7  |  57009 ΚΑΛΟΧΩΡΙ  |  ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310 789.700  |  FAX: 2310 789.707

ΚΕΝΤΡΙΚΑ  |  ΤΣΙΜΙΣΚΗ 59  |  546 23  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  |  ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310 278.846 / FAX: 2310 278.886  E-MAIL: sales@mamhellas.gr

Copyright by MAM HELLAS Ε.Π.Ε