Καλάθι Αγορών
0 Τεμάχια
Κόστος: €0.00

0 Προϊόν
€0.00
Προκειμένου να

ενημερωθείτε για τις

τρέχουσες προωθητικές

ενέργειες επικοινωνήστε

στο 2310 789.700.

ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΡΗΣΤΗΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ ΧΡΗΣΤΗ

Για εγγραφή στο

ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Πατήστε εδώ

ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Εμφάνιση όλων των προϊόντων

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ LATEX PDF Εκτύπωση E-mail

Το latex από το οποίο είναι κατασκευασμένες οι θηλές των αντίστοιχων πιπίλων, είναι ένα φυσικό προϊόν, το οποίο, επειδή ακριβώς προορίζεται για τη συγκεκριμένη ευαίσθητη χρήση, δεν επιδέχεται κάποια σημαντική ενίσχυση κατά την επεξεργασία του.


Η διατήρηση λοιπόν της καλής κατάστασης των προϊόντων latex μέχρι την πώλησή τους στον τελικό καταναλωτή, ενδέχεται να επηρεαστεί από τον χρόνο, τον χώρο και τις συνθήκες αποθήκευσής του.


Η τήρηση, στο σημείο πώλησης, δύο απλών κανόνων θα συμβάλλει στη σωστή κινητικότητα των αποθεμάτων σας και στη διατήρησή του σε άριστη κατάσταση:

  • Ο κανόνας f.i.f.o. (first in, first out) θα εξασφαλίσει την πώληση κατά προτεραιότητα των προϊόντων των οποίων η προμήθεια προηγήθηκε. Είναι συνεπώς απαραίτητη η τοποθέτηση της νέας παραλαβής πίσω από το τυχόν υπάρχον stock του ραφιού.
  • Η τοποθέτηση των συγκεκριμένων προϊόντων μακριά από ηλιακή ακτινοβολία, θερμαντικό σώμα ή δυνατό φωτισμό θα τα προστατεύσει από φθορά που δεν είναι πάντα οφθαλμοφανής, επηρεάζει όμως την ανθεκτικότητα, την ποιότητα και τη διάρκεια ζωής του latex.


Οι πιπίλες ΜΑΜ κατασκευάζονται στην Ε.Ε., υφίστανται υπεραυτοματοποιημένο ποιοτικό έλεγχο και πληρούν όλα τα διεθνή standards ασφαλείας, τα οποία και δεν προβλέπουν ημερομηνία λήξεως.

Η πρωτοποριακή καθιέρωση εκ μέρους της ΜΑΜ , ημερομηνίας λήξης στις πιπίλες με θηλή από latex δύο χρόνια από την κατασκευή τους, έχει ως στόχο της την απόλυτη διασφάλιση της ποιότητας. Ωστόσο, σε μία χώρα με τις καιρικές συνθήκες της Ελλάδας, οι υπεύθυνοι των σημείων πώλησης βρεφικών ειδών, αλλά και οι γονείς, καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. 

 

Από την πλευρά της η MAM Hellas πραγματοποιεί συνεχείς ελέγχους στα σημεία πώλησης. Εδώ ακριβώς η δική σας βοήθεια μας είναι πολύτιμη. Εάν έχετε στο κατάστημά σας παλιές πιπίλες ΜΑΜ με θηλή latex, είμαστε πρόθυμοι να τις ελέγξουμε και αν υπάρχει ανάγκη να τις αποσύρουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 2310 789700, 789707, 755706 ή στην  ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ |  ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗ 7  |  57009 ΚΑΛΟΧΩΡΙ  |  ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310 789.700  |  FAX: 2310 789.707

ΚΕΝΤΡΙΚΑ  |  ΤΣΙΜΙΣΚΗ 59  |  546 23  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  |  ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310 278.846 / FAX: 2310 278.886  E-MAIL: sales@mamhellas.gr

Copyright by MAM HELLAS Ε.Π.Ε