Καλάθι Αγορών
0 Τεμάχια
Κόστος: €0.00

0 Προϊόν
€0.00
Προκειμένου να

ενημερωθείτε για τις

τρέχουσες προωθητικές

ενέργειες επικοινωνήστε

στο 2310 789.700.

ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΡΗΣΤΗΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ ΧΡΗΣΤΗ

Για εγγραφή στο

ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Πατήστε εδώ

ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Εμφάνιση όλων των προϊόντων

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

MAM HELLAS

Η ΜΑΜ Hellas ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη τον Απρίλιο του 2012,  ως θυγατρική εταιρία του αυστριακού οίκου κατασκευής βρεφικών προϊόντων MAM BABYARTIKEL GmbH.

Αποτελεί έμπρακτη επιβεβαίωση της επιθυμίας του κατασκευαστή να αξιοποιήσει την πολύχρονη προσπάθεια των συνεργατών  που διέθεσαν  και στήριξαν τα προϊόντα ΜΑΜ στην Ελλάδα τα προηγούμενα είκοσι χρόνια, αλλά και να βελτιώσει τη θέση τους στην αγορά, λαμβάνοντας υπόψη του τις εξελίξεις στη χώρα.


 

Η εταιρία εισάγει και διανέμει σε όλη την επικράτεια τα αυστριακά προϊόντα ΜΑΜ και τα γερμανικά προϊόντα primamma. Συνδυάζοντας τους κωδικούς των δύο συγγενών εταιριών, προσφέρει  στους  γονείς εξελιγμένα προϊόντα βρεφανάπτυξης που χρειάζεται ένα μωράκι κατά τα τρία πρώτα χρόνια  της ζωής του.

 

Κύρια φροντίδα της εταιρίας αποτελεί η διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων που απευθύνονται στην πιο ευαίσθητη αλλά και αγαπημένη ηλικία. Το επιβεβαιώνει έμπρακτα η καθιέρωση για πρώτη φορά  στην Ελλάδα ημερομηνίας λήξης δύο ετών σε όλες τις πιπίλες ΜΑΜ με θηλή από latex.

 

Για μια φρέσκια ματιά στο χώρο της βρεφανάπτυξης, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας  www.mambaby.com. Το ΜΑΜ Club, το οποίο λειτουργεί μέσω αυτής, αριθμεί εκατοντάδες μέλη στην Ελλάδα – ο αριθμός μαμάδων και μπαμπάδων που εγγράφονται αυξάνεται καθημερινά.

 

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε χρειαστείτε. Η ανανεωμένη ομάδα της ΜΑΜ Hellas είναι στη διάθεση σας!

 

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ |  ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗ 7  |  57009 ΚΑΛΟΧΩΡΙ  |  ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310 789.700  |  FAX: 2310 789.707

ΚΕΝΤΡΙΚΑ  |  ΤΣΙΜΙΣΚΗ 59  |  546 23  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  |  ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310 278.846 / FAX: 2310 278.886  E-MAIL: sales@mamhellas.gr

Copyright by MAM HELLAS Ε.Π.Ε