Καλάθι Αγορών
0 Τεμάχια
Κόστος: €0.00

0 Προϊόν
€0.00
Προκειμένου να

ενημερωθείτε για τις

τρέχουσες προωθητικές

ενέργειες επικοινωνήστε

στο 2310 789.700.

ΣΥΝΔΕΣΗ ΧΡΗΣΤΗΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ ΧΡΗΣΤΗ

Για εγγραφή στο

ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Πατήστε εδώ

ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Εμφάνιση όλων των προϊόντων

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

BPA FREE PDF Εκτύπωση E-mail

Οι πιπίλες ΜΑΜ δεν περιέχουν δις-φαινόλη Α (BPA).

Πολλοί γονείς ενδιαφέρονται πλέον για πιπίλες και μπιμπερό που δεν περιέχουν δις-φαινόλη Α, καθώς τα τελευταία χρόνια οι έρευνες σχετικά με την καταλληλότητά της πληθαίνουν. Η ανασφάλεια είναι διάχυτη, η ΜΑΜ, ωστόσο, σας εγγυάται: Οι πιπίλες και τα μπιμπερό της κατασκευάζονται αποκλειστικά από υλικά που δεν περιέχουν δις-φαινόλη Α.Η ασφαλής εναλλακτική λύση

Ήδη πριν από χρόνια η ΜΑΜ αποφάσισε να απομακρύνει σταδιακά από την παραγωγή δις-φαινόλη Α και να στραφεί σε πιο σίγουρες εναλλακτικές λύσεις. Σε αντικατάσταση, η ΜΑΜ χρησιμοποιεί ένα BPA-free υλικό, το πολυπροπυλένιο (PP). Το υλικό γίνεται δεκτό παγκοσμίως ως απολύτως ασφαλές. Κανένα προϊόν ΜΑΜ, συμπεριλαμβανομένων και των θηλών για μπιμπερό και πιπίλες, που κατασκευάζονται από σιλικόνη ή latex, δεν περιέχει δις-φαινόλη Α.


Ένα βήμα μπροστά

Η ιατρική έρευνα, η χρήση της τεχνολογίας και ο πρωτοποριακός σχεδιασμός έκαναν τη ΜΑΜ κορυφαία εταιρία βρεφικών προϊόντων παγκοσμίως. Η συνεχής επαφή με την επιστήμη και την έρευνα έφερε τους κατασκευαστές της ΜΑΜ ένα βήμα μπροστά: Εδώ και χρόνια, κανένα προϊόν ΜΑΜ δεν περιέχει δις-φαινόλη Α.


Τι είναι η Δις-φαινόλη-Α;

Η Δισφαινόλη Α (/ΒPΑ/Bisphenol A) αποτελούν το κύριο συστατικό του πολυανθρακίτη (Polycarbonat /PC).

Παραδείγματα προϊόντων για την κατασκευή των οποίων χρησιμοποιείται πολυανθρακίτης είναι οι συσκευασίες τροφίμων, τα πλαστικά μαχαιροπήρουνα, οι πιπίλες και τα μπιμπερό.


Ποια η κριτική σε βάρος της δις-φαινόλης-Α;

Ορισμένοι επιστήμονες διαβλέπουν κίνδυνο στη μετανάστευση της δις-φαινόλης Α. Με τον όρο «μετανάστευση» εννοούμε την παρακάτω διαδικασία: Το πλαστικό απελευθερώνει ίχνη δις-φαινόλης Α, τα οποία διεισδύουν στην τροφή και στη συνέχεια στο σώμα. Υποστηρίζεται ότι ενδέχεται να προκαλούν ορμονικές διαταραχές και να επιβαρύνουν το κυκλοφορικό σύστημα και το μεταβολισμό. Πάντως, ορισμένα διεθνούς κύρους ινστιτούτα, όπως η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων (EFSA) και ο αντίστοιχος θεσμός στις ΗΠΑ (FDA), θεωρούν τη δις-φαινόλη A που λαμβάνεται σε μικρές ποσότητες ακίνδυνη.


Με τις απαλλαγμένες από  δις-φαινόλη-Α πιπίλες ΜΑΜ, οι γονείς μπορούν να χρησιμοποιούν το σημαντικό αυτό μέσο προστασίας χωρίς περιττές έγνοιες.

 

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ |  ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗ 7  |  57009 ΚΑΛΟΧΩΡΙ  |  ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310 789.700  |  FAX: 2310 789.707

ΚΕΝΤΡΙΚΑ  |  ΤΣΙΜΙΣΚΗ 59  |  546 23  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ  |  ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310 278.846 / FAX: 2310 278.886  E-MAIL: sales@mamhellas.gr

Copyright by MAM HELLAS Ε.Π.Ε